Prime Video Suomi kokemuksia

Prime Video on Amazonin omistama suoratoistopalvelu, joka tarjoaa elokuvia, tv-sarjoja ja muita videoita. Palvelua käyttää yli 200 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa. Suomessa palvelu on ollut saatavilla jo useamman vuoden ajan, ja suomalaiset ovat olleet erittäin tyytyväisiä palveluun.

Tuoreen tutkimuksen mukaan suomalaisilla Prime-videon käyttäjillä on maailman parhaita kokemuksia. Itse asiassa asiakastyytyväisyydessä Suomi on kaikista tutkituista maista ensimmäisellä sijalla. 

Mikä siis tekee suomalaisesta Prime-videokokemuksesta niin hienon? Tässä artikkelissa käydään läpi, mitä Prime Video tarjoaa suomalaisille käyttäjille ja miksi se on niin suosittu.

Prime Video – Hinta ja ominaisuudet

Prime Video on Amazonin suoratoistopalvelu, joka tarjoaa elokuvia, sarjoja ja alkuperäissisältöä. Palvelu on ollut saatavilla Suomessa jo jonkin aikaa, mutta vasta hiljattain se on tullut saatavaksi suomeksi.

Palvelun voi tilata kuukausimaksulla, joka on tällä hetkellä 5,99 euroa kuukaudessa. Tämän lisäksi Amazon tarjoaa ilmaisen kokeilujakson, jonka aikana palvelua voi käyttää ilman rajoituksia.

Prime Videon käyttö onnistuu helposti eri laitteilla, kuten älytelevisioilla, puhelimilla ja tietokoneilla. Palvelu tarjoaa myös mahdollisuuden ladata elokuvia ja sarjoja offline-katselua varten.

Prime Videon sisältövalikoima on laaja ja kattaa monia eri genrejä, kuten draamaa, komediaa, toimintaa ja scifiä. Palveluun on myös saatavilla Amazonin omaa alkuperäissisältöä, joka on saanut paljon kehuja kriitikoilta.

Kaiken kaikkiaan Prime Video on erinomainen vaihtoehto elokuvien ja sarjojen suoratoistopalveluksi, joka tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen ja laajan sisältövalikoiman.

Käyttäjäkokemuksia

Suomalaisilla Prime-videon käyttäjillä on maailman parhaita kokemuksia, mikä osoittaa palvelun korkean laadun ja käyttäjäystävällisyyden. Prime-videon käyttäjät ovat erityisen tyytyväisiä palvelun sisältöön, käyttöliittymään ja asiakaspalveluun.

Asiakastyytyväisyydessä Suomi on kaikista tutkituista maista ensimmäisellä sijalla. Suomalaiset käyttäjät arvostavat erityisesti Prime-videon monipuolista sisältöä, joka sisältää laajan valikoiman elokuvia, TV-sarjoja ja alkuperäissarjoja.

Prime-videon käyttöliittymä on myös erittäin helppokäyttöinen ja selkeä, mikä tekee palvelun käytöstä sujuvaa ja miellyttävää. Palvelun asiakaspalvelu on myös erittäin hyvää, ja käyttäjät ovat saaneet nopeaa ja ystävällistä palvelua kaikissa ongelmatilanteissa.

Kaiken kaikkiaan suomalaisilla käyttäjillä on erittäin positiivisia Prime Video kokemuksia.

Prime Video – Hyvät puolet

Laaja valikoima elokuvia ja sarjoja

Prime Video tarjoaa laajan valikoiman elokuvia ja sarjoja, jotka ovat saatavilla suomen kielellä. Palvelusta löytyy monipuolisesti eri genrejä, kuten draamaa, komediaa, toimintaa ja dokumentteja. Lisäksi Prime Video tarjoaa myös omia alkuperäissarjojaan, jotka ovat saaneet hyvän vastaanoton ympäri maailmaa.

Edullinen hinta

Prime Video on hinnoiteltu erittäin kilpailukykyisesti suhteessa muihin suoratoistopalveluihin. Palvelun kuukausimaksu on vain 5,99 euroa, ja sen voi tilata myös osana Amazon Prime -jäsenyyttä, johon kuuluu myös muita etuja kuten nopea toimitus ja ilmaiset e-kirjat.

Helppokäyttöinen käyttöliittymä

Prime Video -palvelu on suunniteltu erittäin käyttäjäystävälliseksi. Käyttöliittymä on selkeä ja helppokäyttöinen, ja elokuvien ja sarjojen löytäminen on vaivatonta. Lisäksi palvelu tarjoaa mahdollisuuden ladata elokuvia ja sarjoja offline-katselua varten.

Prime Video – Huonot puolet

Rajoitettu saatavuus tietyissä maissa

Yksi suurimmista ongelmista, joita käyttäjät kohtaavat Prime Video -palvelun kanssa, on sen rajoitettu saatavuus tietyissä maissa. Vaikka palvelu on saatavilla monissa maissa, sen tarjoama sisältö voi vaihdella maittain. Tämä tarkoittaa sitä, että joitakin suosittuja elokuvia ja sarjoja ei ehkä ole saatavilla tietyissä maissa.

Prime Video Vs. Muut suoratoistopalvelut

Prime Video Vs. Netflix

Kun puhutaan suoratoistopalveluista, Netflix on yleensä ensimmäinen palvelu, joka tulee mieleen. Netflix on ollut markkinoilla jo pitkään ja sillä on laaja valikoima elokuvia ja sarjoja. Prime Video on kuitenkin vahva kilpailija Netflixille.

Prime Video tarjoaa laajan valikoiman alkuperäissarjoja ja -elokuvia, jotka ovat saatavilla vain Prime Video -tilaajille. Palvelu tarjoaa myös uusia elokuvia ja sarjoja, jotka ovat saatavilla heti niiden julkaisupäivänä.

Netflixin etuna on sen laaja valikoima, joka sisältää paljon vanhoja klassikoita sekä uusia sisältöjä. Netflixin käyttöliittymä on myös selkeä ja helppokäyttöinen.

Prime Video Vs. HBO

HBO Max on toinen suosittu suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman alkuperäissarjoja, kuten Game of Thrones ja Westworld. HBO:n etuna on sen laaja valikoima huippusarjoja, jotka ovat saaneet paljon huomiota ja palkintoja. HBO käyttöliittymä on myös selkeä ja helppokäyttöinen.

Prime Video tarjoaa kuitenkin laajan valikoiman elokuvia ja sarjoja, jotka ovat saatavilla vain Prime Video -tilaajille. Palvelu tarjoaa myös uusia elokuvia ja sarjoja, jotka ovat saatavilla heti niiden julkaisupäivänä.

Kokonaisuudessaan Prime Video tarjoaa laajan valikoiman alkuperäissisältöä ja uusia elokuvia ja sarjoja, jotka ovat saatavilla heti julkaisupäivänä. HBO Max ja Netflix ovat kuitenkin vahvoja kilpailijoita, joilla on myös laaja valikoima sisältöä ja hyvät käyttöliittymät.

Yhteenveto

Amazon Prime Video on suhteellisen uusi suoratoistopalvelu Suomessa, joka tarjoaa kilpailukykyisen valikoiman elokuvia ja tv-sarjoja. Palvelun tilaaminen on helppoa ja sen käyttö onnistuu useilla eri laitteilla. 

Palvelun hinta on myös kilpailukykyinen verrattuna muihin suoratoistopalveluihin. Amazon Prime Video on myös mahdollista saada hieman edullisemmin, mikäli käyttäjä tilaa Amazonin koko vuoden kestävän Prime-jäsenyyden. Kaiken kaikkiaan Amazon Prime Video on hyvä vaihtoehto kaikille, jotka etsivät uusia elokuvia ja tv-sarjoja katsottavaksi.