Parhaat HBO Max elokuvat (2024)

HBO Max on yksi suosituimmista suoratoistopalveluista, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia ja sarjoja. Viime vuosina HBO Max on täydentänyt tarjontaansa monilla uusilla ja kiinnostavilla elokuvilla, jotka kannattaa ehdottomasti katsoa. Tässä artikkelissa esittelemme top 10 parasta HBO Max elokuvaa vuonna 2024.

1. Dune: Osa kaksi

Dune: Osa kaksi on jatko-osa vuoden 2021 menestyselokuvalle Dune, joka perustuu Frank Herbertin klassiseen tieteiskirjaan. Elokuvassa seurataan Paul Atreidesin (Timothée Chalamet) taistelua Arrakiksen planeetan hallinnasta ja sen arvokkaasta mausteesta. Elokuvassa nähdään myös Oscar Isaac, Zendaya, Rebecca Ferguson, Jason Momoa ja Javier Bardem.

2. The Batman

The Batman on uusi näkemys DC Comicsin kuuluisasta supersankarista, jota esittää Robert Pattinson. Elokuvassa Batman kohtaa Gotham Cityn vaarallisimmat rikolliset, kuten Riddlerin (Paul Dano), Pingviinin (Colin Farrell) ja Catwomanin (Zoë Kravitz). Elokuvan on ohjannut Matt Reeves, joka on tunnettu Apinoiden planeetta -elokuvista.

3. The Matrix Resurrections

The Matrix Resurrections on neljäs osa The Matrix -elokuvasarjasta, joka aloitti tieteiselokuvien vallankumouksen vuonna 1999. Elokuvassa palataan Matrixin virtuaaliseen maailmaan, jossa Neo (Keanu Reeves) ja Trinity (Carrie-Anne Moss) heräävät uudelleen. Elokuvassa nähdään myös Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jessica Henwick ja Jada Pinkett Smith.

4. Fantastic Beasts 3

Ihmeotukset -elokuvasarjan kolmannessa osassa kuvataan jälleen klassista kaksinaista taistoa hyvän ja pahan välillä. Pimeä velho Gellert Grindelwald, jota näyttelee Mads Mikkelsen, on päättänyt saada sekä taika- että jästimaailman valtaansa. Hän kohtaa vastarintaa professori Dumbledoren, jonka roolia näyttelee Jude Law, johtamalta ryhmältä, joka puolustaa oikeudenmukaisuutta.

5. The Suicide Squad

The Suicide Squad on uusi versio vuoden 2016 elokuvalle Suicide Squad, joka esitteli DC Comicsin pahamaineisimmat rikolliset. Elokuvassa Amanda Waller (Viola Davis) lähettää joukon vangittuja supersankareita vaaralliselle tehtävälle Corto Maltesen saarelle. Elokuvassa nähdään muun muassa Margot Robbie, Idris Elba, John Cena, Joel Kinnaman ja Sylvester Stallone.

6. No Time to Die

No Time to Die on viides ja viimeinen elokuva, jossa Daniel Craig esittää James Bondia. Elokuvassa Bond nauttii eläkkeestä Jamaikalla, kunnes hänen vanha ystävänsä Felix Leiter (Jeffrey Wright) pyytää häntä avuksi pelastamaan kidnapatun tiedemiehen. 

Elokuvassa Bond kohtaa myös uuden vihollisen Safinin (Rami Malek), jolla on tuhoisa suunnitelma. Elokuvassa nähdään myös Léa Seydoux, Ana de Armas, Lashana Lynch ja Ralph Fiennes.

7. Black Widow

Black Widow on Marvel Cinematic Universen elokuva, joka keskittyy Natasha Romanoffin (Scarlett Johansson) hahmoon. Elokuvassa Natasha palaa Venäjälle, jossa hän kohtaa menneisyytensä haamut ja entiset toverinsa, kuten Yelena Belova (Florence Pugh), Melina Vostokoff (Rachel Weisz) ja Alexei Shostakov (David Harbour). Elokuvassa Natasha joutuu myös taistelemaan salaperäistä Taskmasteria vastaan.

8. The Conjuring: The Devil Made Me Do It

The Conjuring: The Devil Made Me Do It on kolmas osa The Conjuring -kauhuelokuvasarjasta, joka perustuu tositapahtumiin. Elokuvassa paranormaalit tutkijat Ed (Patrick Wilson) ja Lorraine Warren (Vera Farmiga) yrittävät selvittää, miksi nuori mies Arne Johnson (Ruairi O’Connor) väittää, että paholainen pakotti hänet murhaamaan. Elokuvassa nähdään myös Sarah Catherine Hook, Julian Hilliard ja John Noble.

9. In the Heights

In the Heights on musikaalielokuva, joka perustuu Lin-Manuel Mirandan Broadway-musikaaliin. Elokuvassa seurataan Washington Heightsin asukkaiden elämää New Yorkissa, heidän unelmiaan, rakkauselämiään ja haasteitaan. Elokuvassa nähdään Anthony Ramos, Corey Hawkins, Leslie Grace, Melissa Barrera ja Jimmy Smits.

10. Godzilla vs. Kong

Godzilla vs. Kong on neljäs osa MonsterVerse-elokuvasarjasta, joka yhdistää Godzilla- ja King Kong -elokuvat. Elokuvassa maailman kaksi suurinta hirviötä kohtaavat toisensa eeppisessä taistelussa, joka ratkaisee heidän kohtalonsa ja ihmiskunnan tulevaisuuden. Elokuvassa nähdään Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry ja Kyle Chandler.

Katso myös: HBO-sarjat