Arvostelussa Holidate elokuva

Tässä artikkelissa arvostelemme Netflix-elokuvan nimeltä Holidate, joka on romanttinen komedia, joka sijoittuu New Yorkiin. Elokuvan pääosissa ovat Emma Roberts ja Luke Bracey, jotka esittävät kahta sinkkua, jotka päättävät olla toistensa ”joulukaverit” ja välttää perheen ja ystävien painostusta seurustelusta. 

Elokuvaa voi katsoa Suomessa Netflixin kautta, jos sinulla on tilaus tai voit kokeilla ilmaista kokeilujaksoa.

Elokuva kertoo Sloanesta (Roberts) ja Jacksonista (Bracey), jotka tapaavat sattumalta jouluaattona lentokentällä. He huomaavat, että heillä on paljon yhteistä, kuten inho joulua ja sen mukanaan tuomia odotuksia kohtaan. 

He päättävät tehdä sopimuksen, jonka mukaan he ovat toistensa seurana kaikissa juhlapyhissä seuraavan vuoden ajan, ilman sitoumuksia tai tunteita. He ajattelevat, että tämä on täydellinen ratkaisu heidän ongelmiinsa, mutta he eivät osaa aavistaa, mitä kaikkea he joutuvat kokemaan yhdessä.

Elokuva on hauska ja viihdyttävä, mutta myös koskettava ja sydämellinen. Se näyttää, miten tärkeää on olla oma itsensä ja löytää se, joka hyväksyy sinut sellaisena kuin olet. Elokuvan hahmot ovat sympaattisia ja aidon oloisia, ja heidän välillään on hyvä kemia. 

Elokuvan juoni on kuitenkin melko ennalta-arvattava, mutta se ei haittaa nauttimista. Elokuvassa on myös paljon hauskoja sivuhahmoja, kuten Sloaneen perhe ja Jacksonin ystävä Neil (Andrew Bachelor).

Holidate on elokuva, joka sopii kaikille, jotka pitävät romanttisista komedioista ja joulun tunnelmasta. Se on elokuva, joka saa sinut nauramaan, hymyilemään ja ehkä jopa itkemään. 

Holidate on elokuva, joka muistuttaa siitä, mikä on elämässä tärkeää ja miksi juhlapyhät ovat niin erityisiä. Se on elokuva, jota kannattaa katsoa Netflixistä tänä jouluna.