Joululahjaideat elokuvia tai sarjoja rakastavalle naiselle

Oletko etsimässä joululahjaa vaimollesi tai naisystävällesi ja haluaisit lahjan liittyvän jollain tavalla lahjansaajan suosikkielokuvaan tai -sarjaan? Tästä artikkelista löydät ideoita leffa- ja sarja-aiheisiin joululahjoihin naiselle!

Suosikkisarjaan tai -leffaan perustuva joululahja vaimolle

Täydellinen joululahja vaimolle tai naisystävälle voi olla vaikea valita monista eri syistä. Suurin ongelma lahjan valitsemisessa on usein se, että jokaisella ihmisellä on omat ainutlaatuiset mieltymyksensä ja harrastuksensa. 

Joululahja vaimolle tai naisystävälle on hankalaa valita, varsinkin jos hänellä on monia eri mielenkiinnon kohteita tai jos et ole varma, mistä vaimosi tai naisystäväsi on juuri nyt innostunut. Usein ihmiset haluavat antaa täydellisen lahjan, joka osoittaa, kuinka hyvin he tuntevat lahjansaajan. Tämä paine voi tehdä päätöksenteosta stressaavaa.

On yleistä pelätä, että lahja ei miellytä vastaanottajaa tarpeeksi tai ettei se vastaa hänen odotuksiaan. Tämä pelko voi tehdä päätöksenteosta vaikeampaa. Jos haluat yllättää vaimosi, saatat tuntea painetta keksiä jotain odottamatonta ja erityistä.

Yksi tapa, joka helpottaa lahjan valitsemista, on kysyä kumppanilta suoraan, mitä hän haluaisi saada lahjaksi. Tai voit keskustella hänen mielenkiinnon kohteistaan saadaksesi selville, millaiset lahjat voisivat ilahduttaa häntä eniten. 

Jos epäröit lahjan valintaa, hanki hänelle kaksi lahjaa. Silloin on todennäköisempää, että ainakin toinen lahja on mieluinen. Esittelemme seuraavaksi muutaman lahjaidean, jotka sopivat erityisesti leffoista ja sarjoista pitävälle naiselle.

7 joululahjaideaa elokuvista ja sarjoista kiinnostuneelle naiselle

Jos vaimosi tai naisystäväsi pitää elokuvien ja sarjojen katselusta, voit hankkia hänelle lahjaksi jonkun seuraavista: 

1. Lahjakortti elokuvateatteriin antaa päätäntävallan lahjansaajalle

Lahjakortin myötä hän saa valita elokuvan itse. Voit hankkia useamman elokuvalipun paketin tai antaa lahjaksi liput kiinnostavalle elokuvafestivaalille. Suomen tunnetuimmat elokuvafestivaalit ovat Sodankylän elokuvajuhlat ja Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaali Helsingissä, mutta elokuvaan liittyy myös monia muita paikallisia festivaaleja.

2. Anna lahjaksi suosikkisarjan tai elokuvan keräilyversio

Joululahja vaimolle tai naisystävälle, joka tykkää keräilystä, voi olla hänen suosikkisarjansa tai -elokuvansa keräilypainos. Hanki hänelle keräilypainos, erikoisversio tai laatikko, joka sisältää kaikki kaudet tai elokuvat.

3. Suoratoistopalvelun lahjakortti tuo iloa arkeen

Osta hänelle lahjakortti suoratoistopalveluun, jotta hän voi katsoa uusimpia elokuvia ja sarjoja ilman mainoksia. Tunnetuin suoratoistopalvelu lienee Netflix, mutta vilkaise myös esimerkiksi HBO:n, MTV Katsomon ja Viaplayn tarjonta.

4. Kirjalahja elokuvaan tai sarjaan liittyen

Suosikkiohjaajan tai -näyttelijän elämäkerta on hyvä kirjalahja elokuvista pitävälle naiselle. Mikäli tiedät lahjansaajan lempielokuvan tai -sarjan perustuvan kirjaan, voit hankkia kyseisen kirjan hänelle lahjaksi.

5. Kotiteatterijärjestelmä tuo elokuvateatterin kotiin

Jos budjettisi sallii suuremman lahjan, harkitse kotiteatterijärjestelmää, joka mahdollistaa elokuvien ja sarjojen katselun kotona kuin oikeassa elokuvateatterissa. Hobbyhall.fi-verkkokaupasta löytyvät laitteet kotiteatteriin muun muassa Sony-, LG- ja Denon-merkeiltä.

6. Hajuvesikin voi olla suosikkisarjaan tai -elokuvaan liittyvä

Hobbyhall.fi-verkkokaupan valikoimasta löytyvät tunnettujen naisnäyttelijöiden, kuten Elizabeth Taylorin ja Sarah Jessica Parkerin lanseeraamia hajuvesiä. Suositut näyttelijät ovat myös toimineet mainoskasvoina hajuvesille, esimerkiksi Cate Blanchett on Giorgio Armanin Sí -hajuveden kasvot.

7. Elokuvateemainen lahja voi olla lähes mitä vain

Keräilypainoksien lisäksi leffoihin ja sarjoihin liittyy muitakin tuotteita, jotka voivat olla hyvä joululahja vaimolle. Osta hänelle esimerkiksi hänen suosikkielokuvansa tai -sarjansa t-paita, juliste tai muki.

Hobbyhall.fi-verkkokaupasta voit etsiä eri sarjoihin ja elokuviin liittyviä tuotteita hakutoiminnolla. Valikoimasta löytyy esimerkiksi Game Of Thrones -luomiväripaletteja ja Frendit-teemainen Trivial Pursuit -peli. 

Vielä viimeisenä vinkkinä: jos haluat todella panostaa lahjaan, hanki lahjaksi loma naisen suosikkielokuvan tai -sarjan kuvauspaikkaan. Toivottavasti näistä lahjaideoista on apua, kun valitset joululahjaa vaimolle tai naisystävällesi!